Number of the records: 1  

Hygiena v provozovnách stravovacích služeb

  1. Title Hygiena v provozovnách stravovacích služeb
    Parallel titleHygiene in Catering Services
    TranslationHygiena v prevádzkach stravovacích služieb
    Author infoPavla Burešová, Květoslava Šustová, Miroslav Fišera, Stanislav Kráčmar
    Author Burešová Pavla
    Co-authors Šustová Květoslava
    Fišera Miroslav
    Kráčmar Stanislav
    Source document Journal of Tourism, Hospitality and Commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 11, č. 2 (2020), s. 8-15. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2020. ISSN 1804-3836
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageCzech
    Country of EditionCzech Republic
    Keywords gastronómia * zariadenia stravovacie * hygiena * hygiena výživy * jedlá * predpisy * pandémia * koronavírus * ochrana zdravia
    AnnotationStručný pohľad na súčasné stravovacie služby s ohľadom na využívanie a dodržiavanie hygienických štandardov, aj v kontexte zvýšených požiadaviek na hygienu v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Predpisy a smernice v rámci Európskej únie, nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) o hygiene potravín a legislatívna situácia v Českej republike. Kľúčové hygienické predpisy v stravovacích službách a ich súčasný stav z hľadiska uskutočnených hygienických kontrol. Najčastejšie kontaminácie spôsobené z dôvodu nevhodného spôsobu skladovania surovín, prípravy či podávania jedla a osobnej hygieny pracovníkov.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2020: 2

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF324.1 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.