Number of the records: 1  

Factors Increasing Food Self-sufficiency of the Slovak Republic

  1. Title Factors Increasing Food Self-sufficiency of the Slovak Republic
    TranslationFaktory zvyšovania potravinovej sebestačnosti SR
    Author infoJaroslava Ivančáková
    Author Ivančáková Jaroslava EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Source document The Current Issues of Business : Proceedings of Scientific Papers. Pp. 63-69. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2021 / Hrušovská Dana ; Kmety Barteková Mária ; Trúchliková Mária ; Raková Monika ; Šlahor Ľudomír ; Rybárová Daniela. ISBN 978-80-7556-093-3
    NoteVEGA 1/0708/20
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    Keywords bezpečnosť potravinová * sebestačnosť potravinová * Slovensko * Európska únia
    AnnotationPotravinová bezpečnosť na Slovensku a v Európske únii. Definícia pojmu potravinová bezpečnosť a inštitúcie zaoberajúce sa dohliadaním na kvalitu a bezpečnosť potravín. Vývoj zahraničného obchodu a sebestačnosť Slovenska.
    Public work categoryScientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE21 00598-006, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF195.7 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.