Number of the records: 1  

Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production

  1. Title Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production
    Parallel titleManažment potravinového rizika z hľadiska udržateľnej spotreby a výroby
    Author infoJaroslava Ivančáková
    Author Ivančáková Jaroslava EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Source document Socio-Economic Determinants of Sustainable Consumption and Production II. : Proceedings of Scientific Papers. Pp. 75-83 online. - Brno : Masaryk University Press, 2021 / Hrušovská Dana ; Sedláková Iveta ; Grisáková Nora. ISBN 978-80-210-7681-5
    DOI 10.5817/CZ.MUNI.P210-8640-2021-8
    NoteVEGA 1/0708/20
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionCzech Republic
    Keywords rozvoj trvalo udržateľný * riziko * potraviny * potravinárstvo * bezpečnosť potravinová * ekonomika environmentálna * ekonomika ekologická * priemysel potravinársky
    AnnotationSúčasný vývoj v oblasti potravinového manažmentu rizík s prepojením na udržateľnú výrobu a spotrebu. Manažment potravinového rizika, pojmy a celkovo udržateľný rozvoj, iniciatívy, stratégie. Postoj k aktuálnej situácii v zelenej ekonomike v kontexte trvalo udržateľného rozvoja s dôrazom na vývoj v rámci Európskej únie.
    Public work categoryScientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE21 00811-009, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF408.9 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.