Number of the records: 1  

Ekologické inovácie v potravinárskom priemysle

  1. Title Ekologické inovácie v potravinárskom priemysle
    Parallel titleEco-Innovation in the Food Industry
    Author infoAlexandra Biela
    Author Biela Alexandra EUBFPMKML - Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM
    Source document Ekonomika, financie a manažment podniku - 2021 : zborník vedeckých prác = Proceedings of Scientific Papers. S. 44-52 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021 / Markovič Peter ; Tóth Miroslav ; Grznár Miroslav ; Rajňák Milan. ISBN 978-80-225-4890-8
    Výstup z projektu VEGA 1/0375/20 Nová dimenzia rozvoja manažmentu výroby a logistiky pod vplyvom Industry 4.0 v podnikoch na Slovensku
    NoteVEGA 1/0375/20
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords inovácie environmentálne * priemysel potravinársky * spotreba udržateľná * ochrana prostredia životného * správanie spotrebiteľa * ekológia * rozvoj trvalo udržateľný
    AnnotationTeoretická analýza a zovšeobecnenie poznatkov súvisiacich s ekologickými inováciami v potravinárskom priemysle. Implementácia zelených prvkov do výroby a výrobného procesu podniku. Ekologizácia výroby a riešenie environmentálnych problémov vo výrobných procesoch ako perspektívna oblasť súčasného aj budúceho fungovania podnikov. Tvorba udržateľných princípov s prihliadnutím na ochranu životného prostredia.
    Public work categoryScientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE21 00822-039, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF265.1 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.