Number of the records: 1  

Výroba čokolády na Slovensku, vybrané ekonomické ukazovatele podnikov

  1. Title Výroba čokolády na Slovensku, vybrané ekonomické ukazovatele podnikov
    Parallel titleChocolate Production in Slovakia, Selected Economic Indicators of Enterprises
    Author infoMiroslav Tóth, Alena Tóthová
    Author Tóth Miroslav EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Co-authors Tóthová Alena EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM
    Source document Ekonomika, financie a manažment podniku - 2021 : zborník vedeckých prác = Proceedings of Scientific Papers. S. 429-445 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021 / Markovič Peter ; Tóth Miroslav ; Grznár Miroslav ; Rajňák Milan. ISBN 978-80-225-4890-8
    Výstup z projektu VEGA 1/0708/20 Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov
    NoteVEGA 1/0708/20. - VEGA 1/0240/20
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords čokoláda * zodpovednosť podniku spoločenská * výroba * spotreba udržateľná * podnik rodinný
    AnnotationEkonomická výkonnosť vzorky slovenských výrobcov čokolády vo vybraných ukazovateľoch. Čokoláda sa na Slovensku vyrába priemyselne ako veľkovýroba. Vyrába sa aj ručná výroba, ktorá poskytuje personalizované produkty. Slovenskí výrobcovia sa tiež správajú zodpovedne z hľadiska fairtrade a ochrany spotrebiteľa, tým podporujú udržateľnú produkciu kakaa a kultúru spotreby kakaa.
    Public work categoryScientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE21 00822-006, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF465.8 KBfrom the SEK IP address after logging in
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.