Number of the records: 1
Výroba čokolády na Slovensku, vybrané ekonomické ukazovatele podnikov
Title Výroba čokolády na Slovensku, vybrané ekonomické ukazovatele podnikov Parallel title Chocolate Production in Slovakia, Selected Economic Indicators of Enterprises Author info Miroslav Tóth, Alena Tóthová Author Tóth Miroslav EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM Co-authors Tóthová Alena EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM Source document Ekonomika, financie a manažment podniku - 2021 : zborník vedeckých prác = Proceedings of Scientific Papers. S. 429-445 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021 / Markovič Peter ; Tóth Miroslav ; Grznár Miroslav ; Rajňák Milan. ISBN 978-80-225-4890-8 Výstup z projektu VEGA 1/0708/20 Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov
Note VEGA 1/0708/20. - VEGA 1/0240/20 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic Keywords čokoláda * zodpovednosť podniku spoločenská * výroba * spotreba udržateľná * podnik rodinný Annotation Ekonomická výkonnosť vzorky slovenských výrobcov čokolády vo vybraných ukazovateľoch. Čokoláda sa na Slovensku vyrába priemyselne ako veľkovýroba. Vyrába sa aj ručná výroba, ktorá poskytuje personalizované produkty. Slovenskí výrobcovia sa tiež správajú zodpovedne z hľadiska fairtrade a ochrany spotrebiteľa, tým podporujú udržateľnú produkciu kakaa a kultúru spotreby kakaa. Public work category Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E21 00822-006, kópia plného textu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 465.8 KB from the SEK IP address after logging in article
Number of the records: 1