Number of the records: 1  

Consumer Perception of the Food Origin in Selected Countries

  1. Title Consumer Perception of the Food Origin in Selected Countries
    TranslationSpotrebiteľské vnímanie pôvodu potravín vo vybraných krajinách
    Author infoMarián Čvirik, Mária Dzurová
    Author Čvirik Marián EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Co-authors Dzurová Mária EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Source document Integrating and Systematizing the Results of Scientific Research Activities in the Field of Consumer Protection, with a Primary Focus on Food Security, in Order to Model Adequate Consumer Behaviour : Proceedings of Scientific Papers, no. III. Pp. 17-22 online. - Brno : Masaryk University Press, 2021 / Foltínová Ľubica ; Suchánek Petr ; Grisáková Nora. ISBN 978-80-280-0004-2
    NoteVEGA 1/0100/13 (50%). - KEGA 002EU-4/2019 (50%)
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    Keywords potraviny * spotrebitelia * kvalita potravín * správanie spotrebiteľa
    AnnotationVnímanie spotrebiteľov v kontexte krajín pôvodu potravín. Trendy z hľadiska modelu spotrebiteľského správania v Poľsku a Slovensku.
    Public work categoryScientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE21 00829-003, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF352.5 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.