Number of the records: 1
Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo?
Title Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo? Parallel title Pre úspech bude dôležitejšia ako doteraz flexibilita Author info Natália Ullerová, Lea Lisá Author Ullerová Natália Co-authors Lisá Lea Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 16, č. jar (2022), s. 24-31. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic Keywords gastronómia * hotelierstvo * pandémia * koronavírus * koronakríza * zmennosť * ceny * kvalita Annotation V marci 2022 prešli dva roky lockdownov a obmedzení, zasahujúcich hotelierstvo i gastronómiu. Dôsledky pandémie na brandžu hotelierstva a gastronómie. Prechodná zmena hotelierstva a gastronómie na niekoľko mesiacov, alebo trvalá zmena. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2022: jar
article
Number of the records: 1