Number of the records: 1  

Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo?

  1. Title Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo?
    Parallel titlePre úspech bude dôležitejšia ako doteraz flexibilita
    Author infoNatália Ullerová, Lea Lisá
    Author Ullerová Natália
    Co-authors Lisá Lea
    Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 16, č. jar (2022), s. 24-31. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords gastronómia * hotelierstvo * pandémia * koronavírus * koronakríza * zmennosť * ceny * kvalita
    AnnotationV marci 2022 prešli dva roky lockdownov a obmedzení, zasahujúcich hotelierstvo i gastronómiu. Dôsledky pandémie na brandžu hotelierstva a gastronómie. Prechodná zmena hotelierstva a gastronómie na niekoľko mesiacov, alebo trvalá zmena.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2022: jar

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.