Number of the records: 1  

R&D Projects Implemented in Food Enterprises Focused on Sustainability in the Slovak Republic

  1. Title R&D Projects Implemented in Food Enterprises Focused on Sustainability in the Slovak Republic
    TranslationProjekty výskumu a vývoja, realizované v potravinárskych podnikoch zamerané na udržateľnosť v Slovenskej republike
    Author infoLea Jančičková, Renáta Pakšiová
    Author Jančičková Lea EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Co-authors Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Source document European Food and Feed Law Review. Vol. 18, no. 1 (2023), pp. 31-36. - Berlín : Lexxion Verlagsgesellschaft. ISSN 1862-2720
    NoteVEGA 1/0089/23. - Registrovaný: Scopus
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionGermany
    Keywords potravinárstvo * podnik * udržateľnosť * projekty * výskum * vývoj * Slovensko
    AnnotationPotravinárske podniky vykonávajúce výskum a vývoj a uplatnenie superodpočtu nákladov na výskum a vývoj. Obsahové zameranie projektov výskumu a vývoja v skúmaných potravinárskych podnikoch.
    Public work categoryADM
    Registered inSCOPUS
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE23 00099-001, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF138 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.