Number of the records: 1
R&D Projects Implemented in Food Enterprises Focused on Sustainability in the Slovak Republic
Title R&D Projects Implemented in Food Enterprises Focused on Sustainability in the Slovak Republic Translation Projekty výskumu a vývoja, realizované v potravinárskych podnikoch zamerané na udržateľnosť v Slovenskej republike Author info Lea Jančičková, Renáta Pakšiová Author Jančičková Lea EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI Co-authors Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI Source document European Food and Feed Law Review. Vol. 18, no. 1 (2023), pp. 31-36. - Berlín : Lexxion Verlagsgesellschaft. ISSN 1862-2720 Note VEGA 1/0089/23. - Registrovaný: Scopus Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Germany Keywords potravinárstvo * podnik * udržateľnosť * projekty * výskum * vývoj * Slovensko Annotation Potravinárske podniky vykonávajúce výskum a vývoj a uplatnenie superodpočtu nákladov na výskum a vývoj. Obsahové zameranie projektov výskumu a vývoja v skúmaných potravinárskych podnikoch. Public work category ADM Registered in SCOPUS Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E23 00099-001, kópia plného textu
File name Size Typ prístupu PDF zabezpečené 138 KB available after login article
Number of the records: 1