Number of the records: 1  

Gastronomická homogenizácia vs. autenticita kulinárskeho zážitku: komparatívna analýza motivačných faktorov kulinárskeho cestovného ruchu vo vybraných turistických destináciách

  1. Title Gastronomická homogenizácia vs. autenticita kulinárskeho zážitku: komparatívna analýza motivačných faktorov kulinárskeho cestovného ruchu vo vybraných turistických destináciách : bakalárska práca
    Author infoAndrea Pisková, školiteľ: Kvetoslava Matlovičová
    Author Pisková Andrea
    Another authors Matlovičová Kvetoslava (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF
    Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra cestovného ruchu
    Issue dataBratislava, 2023. - 58 s.
    Document kindpráce záverečné bakalárske (Bc.)
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    DatabaseZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Call number925092

    File nameSizeTyp prístupu
    Príloha233 KBpublicly available
    Elektronická verzia práce853.3 KBpublicly available

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.