Number of the records: 1
Gastronomická homogenizácia vs. autenticita kulinárskeho zážitku: komparatívna analýza motivačných faktorov kulinárskeho cestovného ruchu vo vybraných turistických destináciách
Title Gastronomická homogenizácia vs. autenticita kulinárskeho zážitku: komparatívna analýza motivačných faktorov kulinárskeho cestovného ruchu vo vybraných turistických destináciách : bakalárska práca Author info Andrea Pisková, školiteľ: Kvetoslava Matlovičová Author Pisková Andrea Another authors Matlovičová Kvetoslava (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra cestovného ruchu Issue data Bratislava, 2023. - 58 s. Document kind práce záverečné bakalárske (Bc.) Language Slovak Country of Edition Slovak Republic Database ZÁVEREČNÉ PRÁCE Call number 925092
File name Size Typ prístupu Príloha 233 KB publicly available Elektronická verzia práce 853.3 KB publicly available book
Number of the records: 1