Number of the records: 1  

Potravinová bezpečnosť v podmienkach pandémie a minimalizácia dopadov prostredníctvom cielenej výživy

  1. Title Potravinová bezpečnosť v podmienkach pandémie a minimalizácia dopadov prostredníctvom cielenej výživy
    Parallel titleFood Safety in Pandemic Conditions and Minimization of Impacts through Targeted Nutrition
    Author infoŠtefan Majerník, Angela Světlíková, Lenka Bartošová, Anna Giertlová, Dominik Abrahám
    Author Majerník Štefan
    Co-authors Světlíková Angela
    Bartošová Lenka
    Giertlová Anna
    Abrahám Dominik
    Source document Verejná správa a regionálny rozvoj : ekonómia, manažment a marketing. Roč. 19, č. 1 (2023), s. 114-123. - Bratislava : Vysoká škola ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave, 2023. ISSN 1337-2955
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords pandémia * bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * potraviny * prídely * výživa * modely * stratégia bezpečnostná * algoritmy
    AnnotationVýsledky projektu Minimalizácia dopadov COVID-19 prostredníctvom bezpečnosti cielenej výživy a stravovania v pandemických podmienkach prispievajú k celkovej pripravenosti spoločnosti na krízové ​​javy v oblasti bezpečnosti potravín pre budúcnosť Slovenskej republiky. V dôsledku krízových javov sa svetové výzvy a trendy nedajú presne identifikovať a vylúčiť, preto bola potreba vytvoriť univerzálny model riešenia týchto krízových javov. V tomto projekte sa riešili a spracovali krízové ​​javy do strategického modelu prostredníctvom odporúčaných dávok pre spotrebu potravín.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2023: 1

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF396 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.