Number of the records: 1  

Udržateľnosť Európskej únie v intenciách potravinovej bezpečnosti, lepšej výživy a udržateľného poľnohospodárstva

  1. Title Udržateľnosť Európskej únie v intenciách potravinovej bezpečnosti, lepšej výživy a udržateľného poľnohospodárstva
    TranslationSustainability of the European Union for Food Security, Better Nutrition and Sustainable Agriculture
    Author infoLenka Kuhnová, Petra Szaryszová, Marián Frívaldský
    Author Kuhnová Lenka EUBPHFKEM - Katedra ekonómie a manažmentu PHF
    Co-authors Szaryszová Petra EUBPHFKEM - Katedra ekonómie a manažmentu PHF
    Frívaldský Marián EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF
    Source document "Dosahovanie cieľov Agendy 2030 udržateľného rozvoja pod vplyvom celosvetovej pandémie COVID-19 KEGA č. 035EU-4/2022" : zborník recenzovaných príspevkov z medzinárodného vedeckého workshopu : Košice, 7. november 2023. S. 32-39. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023 / Dugas Jaroslav ; Ferencz Vojtech ; Kršák Branislav ; Dosahovanie cieľov Agendy 2030 udržateľného rozvoja pod vplyvom celosvetovej pandémie COVID-19 KEGA č. 035EU-4/2022 Medzinárodný vedecký workshop. ISBN 978-80-225-5095-6
    NoteKEGA 035EU-4/2022
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords rozvoj hospodársky * udržateľnosť * potraviny * bezpečnosť potravinová * poľnohospodárstvo ekologické * zmeny klimatické
    AnnotationPrezentovanie výsledkov bibliometrického rozboru témy potravinovej bezpečnosti v databáze WOS a preskúmanie súčasného stavu, štruktúry znalostí a kontextu vývoja potravinovej bezpečnosti.
    Public work categoryInvited reports at home scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE23 00680-005, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF979.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.