- Energetické a nutričné hodnotenie regionálnych pokrmov
Number of the records: 1  

Energetické a nutričné hodnotenie regionálnych pokrmov

  1. Názov Energetické a nutričné hodnotenie regionálnych pokrmov
    Súbežný názovEnergy and Nutritional Evaluation of Regional Meals
    Autorské údajeAnna Kolesárová, Lucia Zeleňáková, Andrea Mendelová, Jana Mrázová
    Autor Kolesárová Anna
    Spoluautori Zeleňáková Lucia
    Mendelová Andrea
    Mrázová Jana
    Zdrojový dokument Journal of Tourism, Hospitality and Commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 12, č. 2 (2021), s. 18-29. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2021. ISSN 1804-3836
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá gastronómia * potraviny * výživa * jedlá * regióny * Slovensko
    AnotáciaNutričné a energetické vyhodnotenie regionálnych pokrmov Slovenka a porovnanie ich nutričného a energetického príjmu v rámci celého Slovenska - dotazníkový prieskum. Najvyšší energetický príjem z pokrmov bol zaznamenaný v regiónoch stredného Slovenska, naopak najnižšou energetickou hodnotou sa vyznačovali pokrmy v regiónoch východného Slovenska. Porovnávaním údajov severného a južného Slovenska sa taktiež zistili určité rozdiely. Južná časť Slovenska sa vyznačovala vyšším energetickým príjmom ako severná časť Slovenska.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2021: 2

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené671.6 KBdostupné po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.