Number of the records: 1  

Energetické a nutričné hodnotenie regionálnych pokrmov

  1. Title Energetické a nutričné hodnotenie regionálnych pokrmov
    Parallel titleEnergy and Nutritional Evaluation of Regional Meals
    Author infoAnna Kolesárová, Lucia Zeleňáková, Andrea Mendelová, Jana Mrázová
    Author Kolesárová Anna
    Co-authors Zeleňáková Lucia
    Mendelová Andrea
    Mrázová Jana
    Source document Journal of Tourism, Hospitality and Commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 12, č. 2 (2021), s. 18-29. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2021. ISSN 1804-3836
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords gastronómia * potraviny * výživa * jedlá * regióny * Slovensko
    AnnotationNutričné a energetické vyhodnotenie regionálnych pokrmov Slovenka a porovnanie ich nutričného a energetického príjmu v rámci celého Slovenska - dotazníkový prieskum. Najvyšší energetický príjem z pokrmov bol zaznamenaný v regiónoch stredného Slovenska, naopak najnižšou energetickou hodnotou sa vyznačovali pokrmy v regiónoch východného Slovenska. Porovnávaním údajov severného a južného Slovenska sa taktiež zistili určité rozdiely. Južná časť Slovenska sa vyznačovala vyšším energetickým príjmom ako severná časť Slovenska.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2021: 2

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.