Number of the records: 1  

Zážitková gastronómia ako konkurenčná výhoda podniku

  1. Názov Zážitková gastronómia ako konkurenčná výhoda podniku : bakalárska práca
    Autorské údajeKhongorzul Purevdorj, školiteľ: Adrián Čakanišin
    Autor Purevdorj Khongorzul
    Ďalší autori Čakanišin Adrián (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra cestovného ruchu
    Vydavateľské údajeBratislava, 2024. - 64 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra929832

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.2 MBz IP adresy EU po prihlásení

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.