Number of the records: 1
Zážitková gastronómia ako konkurenčná výhoda podniku
Názov Zážitková gastronómia ako konkurenčná výhoda podniku : bakalárska práca Autorské údaje Khongorzul Purevdorj, školiteľ: Adrián Čakanišin Autor Purevdorj Khongorzul Ďalší autori Čakanišin Adrián (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra cestovného ruchu Vydavateľské údaje Bratislava, 2024. - 64 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 929832
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 1.2 MB z IP adresy EU po prihlásení book
Number of the records: 1