Number of the records: 1  

Zážitková gastronómia ako konkurenčná výhoda podniku

  1. Title Zážitková gastronómia ako konkurenčná výhoda podniku : bakalárska práca
    Author infoKhongorzul Purevdorj, školiteľ: Adrián Čakanišin
    Author Purevdorj Khongorzul
    Another authors Čakanišin Adrián (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF
    Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra cestovného ruchu
    Issue dataBratislava, 2024. - 64 s.
    Document kindpráce záverečné bakalárske (Bc.)
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    DatabaseZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Call number929832

    File nameSizeTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.2 MBfrom the EU IP address after logging in

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.