Number of the records: 1
Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study
Title Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study Translation Inovácia produktov v hotelovej reštaurácii: prípadová štúdia zákazníckeho výskumu Author info Pavlína Pellešová, Klára Václavínková, Patrik Kajzar, Miroslava Kostková Author Pellešová Pavlína Co-authors Václavínková Klára Kajzar Patrik Kostková Miroslava Source document Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 16, č. 1 (2024), s. 75-85. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988 Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Slovak Republic Keywords reštaurácie * hotelierstvo * inovácia * gastronómia * zákazníci Annotation Cieľom tohto príspevku je prezentovať prípadovú štúdiu hotelovej reštaurácie zameranú na inováciu produktov. Metódy použité v prípadovej štúdii sú dotazníkový prieskum, pozorovanie a firemná analýza. Hlavným výstupom sú odporúčania na inovácie v jedálnom lístku reštaurácie. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2024: 1
File name Size Typ prístupu PDF zabezpečené 277.7 KB available after login article
Number of the records: 1