Number of the records: 1
Researching Aspects of Sustainable Food Consumption in Slovakia
Title Researching Aspects of Sustainable Food Consumption in Slovakia Translation Skúmanie aspektov udržateľnej spotreby potravín na Slovensku Author info Štefan Haščik, Malgorzata Agnieszka Jarossová Author Haščik Štefan Co-authors Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Source document Visegrad Journal on Bioeconomy and Sustainable Development : International Scientific Journal. Vol. 13, no. 1 (2024), pp. 15-20. - Nitra : Slovak University of Agriculture in Nitra, 2024. ISSN 1339-3367 DOI 10.2478/vjbsd-2024-0004 Note VEGA 1/0398/22 Document kind schedule of articles from periodics Country of Edition Slovak Republic Keywords potraviny * udržateľnosť * klaster * spotrebitelia Annotation Hlavným cieľom článku je pochopiť motívy súvisiace s trvalo udržateľným rozvojom, ktoré vedú spotrebiteľov pri výbere potravín. Na toto pochopenie použijeme komplexnú a overenú metódu na meranie motívov udržateľnosti – Dotazník výberu potravín (SUS-FCQ). Skúmanie oblastí motívov udržateľného výberu potravín sa uskutoční prostredníctvom viacrozmernej klasifikácie faktorov. Snahou je identifikovať faktory do zhlukov a vytvoriť charakteristické skupiny respondentov preferujúcich alebo nepreferujúcich udržateľné potraviny a odhaliť dôvody ich výberu. Public work category Scientific titles in home not carented magazines and other year-books Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E24 00336-001, online References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2024: 1
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 367.1 KB publicly available article
Number of the records: 1