Number of the records: 1  

Researching Aspects of Sustainable Food Consumption in Slovakia

  1. Title Researching Aspects of Sustainable Food Consumption in Slovakia
    TranslationSkúmanie aspektov udržateľnej spotreby potravín na Slovensku
    Author infoŠtefan Haščik, Malgorzata Agnieszka Jarossová
    Author Haščik Štefan
    Co-authors Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Source document Visegrad Journal on Bioeconomy and Sustainable Development : International Scientific Journal. Vol. 13, no. 1 (2024), pp. 15-20. - Nitra : Slovak University of Agriculture in Nitra, 2024. ISSN 1339-3367
    DOI 10.2478/vjbsd-2024-0004
    NoteVEGA 1/0398/22
    Document kindschedule of articles from periodics
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords potraviny * udržateľnosť * klaster * spotrebitelia
    AnnotationHlavným cieľom článku je pochopiť motívy súvisiace s trvalo udržateľným rozvojom, ktoré vedú spotrebiteľov pri výbere potravín. Na toto pochopenie použijeme komplexnú a overenú metódu na meranie motívov udržateľnosti – Dotazník výberu potravín (SUS-FCQ). Skúmanie oblastí motívov udržateľného výberu potravín sa uskutoční prostredníctvom viacrozmernej klasifikácie faktorov. Snahou je identifikovať faktory do zhlukov a vytvoriť charakteristické skupiny respondentov preferujúcich alebo nepreferujúcich udržateľné potraviny a odhaliť dôvody ich výberu.
    Public work categoryScientific titles in home not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE24 00336-001, online
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2024: 1

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF367.1 KBpublicly available
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.