Number of the records: 1
Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy
Title Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy Translation Vybrané aspekty preferencií a úrovne vedomostí študentov cestovného ruchu v odbore gastronómia Author info Radúz Dula, Roman Lacko Author Dula Radúz EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF Co-authors Lacko Roman EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF Source document Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 17, č. 3 (2024), s. 164-175. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2024. ISSN 1339-3081 Note KEGA 020EU-4/2024. - VEGA 1/0271/23 Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Slovak Republic Keywords gastronómia * dotazníky * vyučovanie * výučba vedecká * ruch cestovný Annotation Vyhodnotenie všeobecných znalostí v oblasti gastronómie medzi vysokoškolskými študentmi, študujúcimi odbor obchod a služby v cestovnom ruchu. Public work category Scientific titles in home not carented magazines and other year-books Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E24 00659-003, kópia plného textu References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2024: 3
File name Size Typ prístupu PDF zabezpečené 607.1 KB available after login article
Number of the records: 1