Number of the records: 1  

Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy

  1. Title Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy
    TranslationVybrané aspekty preferencií a úrovne vedomostí študentov cestovného ruchu v odbore gastronómia
    Author infoRadúz Dula, Roman Lacko
    Author Dula Radúz EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF
    Co-authors Lacko Roman EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF
    Source document Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 17, č. 3 (2024), s. 164-175. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2024. ISSN 1339-3081
    NoteKEGA 020EU-4/2024. - VEGA 1/0271/23
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords gastronómia * dotazníky * vyučovanie * výučba vedecká * ruch cestovný
    AnnotationVyhodnotenie všeobecných znalostí v oblasti gastronómie medzi vysokoškolskými študentmi, študujúcimi odbor obchod a služby v cestovnom ruchu.
    Public work categoryScientific titles in home not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE24 00659-003, kópia plného textu
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2024: 3

    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené607.1 KBavailable after login
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.