- Poziom bezpieczeństwa żywnościowego oraz status socjo-ekonomiczny mog…
Number of the records: 1  

Poziom bezpieczeństwa żywnościowego oraz status socjo-ekonomiczny mogą różnicować wybór miejsca zakupu żywności przez starsze kobiety z regionu Górnośląskiego

  1. Title Poziom bezpieczeństwa żywnościowego oraz status socjo-ekonomiczny mogą różnicować wybór miejsca zakupu żywności przez starsze kobiety z regionu Górnośląskiego
    TranslationÚroveň potravinovej bezpečnosti a sociálno-ekonomického stavu môže ovplyvňovať výber miesta nákupu potravín staršími ženmi z kraja horného Sliezska
    Author infoRobert Gajda, Malgorzata Agnieszka Jarossová, Eva Hanuláková, Renáta Prokeinová
    Author Gajda Robert
    Co-authors Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Hanuláková Eva EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Prokeinová Renáta
    Source document Żywność : Nauka - Technologia - Jakość. R. 32, nr. 1 (2025), s. 30-45. - Kraków : Polish Society of Food Technologists. ISSN 2451-0769
    DOI 10.15193/zntj/2025/142/528
    NoteRegistrovaný: Scopus
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguagePolish
    Country of EditionPoland
    Keywords bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * postavenie sociálne * postavenie spoločenské * potraviny * maloobchod * maloobchod špecializovaný * ženy * dôchodcovia
    AnnotationEkonomické, sociálne a potravinové faktory určujú kúpnu silu spotrebiteľov, čo do značnej miery ovplyvňuje výber miesta na nákup jedla. Posúdenie vzťahu medzi úrovňou potravinovej bezpečnosti, sociálno-ekonomickým stavom a frekvenciou využívania rôznych foriem maloobchodného predaja potravín.
    Public work categoryADM
    Registered inSCOPUS
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE25 00111-001, online

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF 458.2 KBpublicly available
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.