Number of the records: 1
Poziom bezpieczeństwa żywnościowego oraz status socjo-ekonomiczny mogą różnicować wybór miejsca zakupu żywności przez starsze kobiety z regionu Górnośląskiego
Title Poziom bezpieczeństwa żywnościowego oraz status socjo-ekonomiczny mogą różnicować wybór miejsca zakupu żywności przez starsze kobiety z regionu Górnośląskiego Translation Úroveň potravinovej bezpečnosti a sociálno-ekonomického stavu môže ovplyvňovať výber miesta nákupu potravín staršími ženmi z kraja horného Sliezska Author info Robert Gajda, Malgorzata Agnieszka Jarossová, Eva Hanuláková, Renáta Prokeinová Author Gajda Robert Co-authors Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Hanuláková Eva EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Prokeinová Renáta Source document Żywność : Nauka - Technologia - Jakość. R. 32, nr. 1 (2025), s. 30-45. - Kraków : Polish Society of Food Technologists. ISSN 2451-0769 DOI 10.15193/zntj/2025/142/528 Note Registrovaný: Scopus Document kind schedule of articles from periodics Language Polish Country of Edition Poland Keywords bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * postavenie sociálne * postavenie spoločenské * potraviny * maloobchod * maloobchod špecializovaný * ženy * dôchodcovia Annotation Ekonomické, sociálne a potravinové faktory určujú kúpnu silu spotrebiteľov, čo do značnej miery ovplyvňuje výber miesta na nákup jedla. Posúdenie vzťahu medzi úrovňou potravinovej bezpečnosti, sociálno-ekonomickým stavom a frekvenciou využívania rôznych foriem maloobchodného predaja potravín. Public work category ADM Registered in SCOPUS Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E25 00111-001, online
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 458.2 KB publicly available article
Number of the records: 1