Number of the records: 1  

Predpoklady vytvárania a činnosť akciových spoločností v podmienkach reštauračného stravovania

  1. Title Predpoklady vytvárania a činnosť akciových spoločností v podmienkach reštauračného stravovania : záverečná práca postgraduálneho štúdia
    Author infoDrahomíra Rusnáková, Škol. Anton Strašík
    Author Rusnáková Drahomíra
    Another authors Strašík Anton (Školiteľ (konzultant))
    Corporation Vysoká škola ekonomická v Bratislave
    Issue dataBratislava, 1991. - 44 s.
    Document kindpráce záverečné
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 347.7 - Obchodné právo
    Keywords spoločnosti akciové * stravovanie spoločné * zariadenia stravovacie * mechanizmus trhový * hospodárenie podnikové * podnikanie * kapitál * ruch cestovný
    DatabaseBOOKS
    Copy count1, currently available 0, at library only 1
    Call number683266

    Call numberLocationSublocationInfo
    683266SEKSklad knižničného fonduIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.