Number of the records: 1
Predpoklady vytvárania a činnosť akciových spoločností v podmienkach reštauračného stravovania
Title Predpoklady vytvárania a činnosť akciových spoločností v podmienkach reštauračného stravovania : záverečná práca postgraduálneho štúdia Author info Drahomíra Rusnáková, Škol. Anton Strašík Author Rusnáková Drahomíra Another authors Strašík Anton (Školiteľ (konzultant)) Corporation Vysoká škola ekonomická v Bratislave Issue data Bratislava, 1991. - 44 s. Document kind práce záverečné Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 347.7 - Obchodné právo Keywords spoločnosti akciové * stravovanie spoločné * zariadenia stravovacie * mechanizmus trhový * hospodárenie podnikové * podnikanie * kapitál * ruch cestovný Database BOOKS Copy count 1, currently available 0, at library only 1 Call number 683266
book
Call number Location Sublocation Info 683266 SEK Sklad knižničného fondu In-Library Use Only
Number of the records: 1