Number of the records: 1  

Essentials of food sanitation

  1. Title Essentials of food sanitation
    Author infoNorman G. Marriott
    Author Marriott Norman G.
    Issue dataNew York : Chapman & Hall , 1997. - 344 s.
    Edition Food science texts series
    ISBN0-412-08011-7
    Document kindmonographs
    LanguageEnglish
    Country of EditionUnited States of America
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords potraviny * reštaurácie * stravovanie spoločné * služby obyvateľstvu * hygiena výživy * chorobnosť * ovocie * zelenina * riadenie * kontrola * zabezpečenie informačné * poradenstvo
    DatabaseBOOKS
    Copy count1, currently available 1, at library only 0
    Call number777916

    Call numberLocationSublocationInfo
    777916SEKSklad knižničného fonduavailaible

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.