Number of the records: 1
Quantity food production, planning, and management
Title Quantity food production, planning, and management Author info John B. Knight, Lendal H. Kotschevar Author Knight John B. Co-authors Kotschevar Lendal H. Issue data New York : John Wiley & Sons , 2000. - 500 s. Issue 3. ed. ISBN 0-471-33347-6 Document kind monographs Language English Country of Edition United States of America systematics 641/642 - Potraviny a jedlá Keywords potraviny * produkcia * plánovanie * manažment * výživa * stravovanie spoločné * zdravie * kontrola * služby * zdroje ľudské * produkty * zisk * štúdie prípadové * mäso * nápoje nealkoholické * mlieko * cukor * reštaurácie * pohostinstvo Database BOOKS Copy count 2, currently available 1, at library only 1 Call number 777961, 910640
book
Call number Location Sublocation Info 777961 SEK Všeobecná študovňa In-Library Use Only 910640 SEK Sklad knižničného fondu availaible
Number of the records: 1