Number of the records: 1  

Nové aspekty zabezpečenia kvalitatívnych kritérií v spoločnom stravovaní

  1. Title Nové aspekty zabezpečenia kvalitatívnych kritérií v spoločnom stravovaní
    Author infoIgor Kajaba, Anna Kamasová
    Author Kajaba Igor
    Co-authors Kamasová Anna
    Source document Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 43, č. 1 (1998), s. 10-12. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 1998
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords stravovanie spoločné * výživa * Slovensko * zdravie * chorobnosť * štúdie * WHO
    AnnotationKvantitatívne a kvalitatívne zásahy v spoločnom stravovaní. Základné odporúčania výživových dávok pre obyvateľstvo SR v spoločnom stravovaní. Výživové opatrenia odporúčané Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO) pre praktickú činnosť všetkých foriem spoločného stravovania. Podklady na vypracovanie jedálnych lístkov.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers1998: 1-4


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.