Number of the records: 1  

Certifikácia a jej význam pre ochranu zdravia konzumenta

  1. Title Certifikácia a jej význam pre ochranu zdravia konzumenta : najmenej vyhovovalo mäso a mäsové výrobky
    Source document Obchodné listy : mesačník pre úspešný predaj. Roč. 6, č. 7-8 (Júl-august 1999), s. 23. - Bratislava : PEREXIS, 1999
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    Keywords certifikácia * potraviny * kontrola kvality * dovoz * Slovensko * 1998
    AnnotationPovinná certifikácia potravinárskych výrobkov na Slovensku. Poznatky z certifikácie tuzemských a dovážaných výrobkov v roku 1998. Certifikáty odobrané v minulom roku. Prehľad o kontrole niektorých certifikovaných výrobkov.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers1999: 1-8

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.