Number of the records: 1  

Zabezpečovanie zdravotnej nezávadnosti potravín

  1. Title Zabezpečovanie zdravotnej nezávadnosti potravín
    TranslationSecuring of foodstuffs safety
    Author infoKatarína Srdošová
    Author Srdošová Katarína
    Source document Kvalita : odborný časopis Slovenskej spoločnosti pre kvalitu. Roč. 7, č. 3-4 (1999), s. 30-33. - Žilina : MASM, 1999
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 663/664 - Potravinárstvo
    Keywords potravinárstvo * hygiena * bezpečnosť potravinová * kontrola * potraviny * certifikácia * normy ISO
    AnnotationZavádzanie systému kvality podľa normy ISO 9002 u výrobcov potravín. Budovanie systémov zabezpečenia hygienickej kontroly potravín. Systém HACCP (Hazzard Analysis and Critical Control Point) čo je analýza nebezpečia narušenia zdravotnej nezávadnosti potravín. Zásady systému HACCP zhrnuté v siedmich bodoch. Definície pojmov verifikácia, validácia, overovanie, audit. Nezávislá verifikácia a certifikácia systému zabezpečenia hygieny potravín.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers1999: 1-6

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.