Number of the records: 1  

Osobitosť podmienok zvyšovania produktivity práce pri výrobe cukroviniek

  1. Title Osobitosť podmienok zvyšovania produktivity práce pri výrobe cukroviniek
    Author infoMiroslav Buch
    Author Buch Miroslav
    Source document IBC. International business cooperation : časopis pre podnikateľov = Magazine for managers = Zeitschrift für Unternehmer. Roč. 11, č. 5 (Mimoriadne číslo 2000), s. 12. - Bratislava : INFORMEX, 2000
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 65.011.4 - Produktivita. Hospodárnosť. Racionalizácia. Hodnotová analýza
    Keywords rast produktivity práce * Figaro Trnava * konkurencieschopnosť * produktivita práce * pochutiny * proces výrobný
    AnnotationObrovská dynamika zmien a konkurenčný boj. Situácia na trhu potravín. neustále sa meniace podmienky, tlak na cenovú konkurencieschopnosť výrobkov. Nové prístupy na meniace sa podmienky v odštepnom závode Figaro Trnava. Ukazovateľ produktivity práce.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2000: 2-5

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.