Number of the records: 1  

Cutting the working hours

  1. Title Cutting the working hours
    TranslationZkracování pracovní doby
    Author infoPavel Tomšík
    Author Tomšík Pavel
    Source document Agricultural economics = Zemědělská ekonomika : an international journal = mezinárodní vědecký časopis. Roč. 47, č. 4 (2001), s. 145-147. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2001. ISSN 0139-570X
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    systematics 331.31/.32 - Pracovná doba. Dovolenka
    Keywords čas pracovný * skracovanie času pracovného * doba pracovná * týždeň pracovný * čas pracovný pohyblivý
    AnnotationSkracovanie pracovnej doby ako celosvetový problém. Patrí medzi procesy, ktoré môžu náhle ovplyvňovať podniky prostredníctvom legislatívneho nariadenia. Súčasným trendom je prechod na 35 hodinový pracovný týždeň. Proces skracovania dĺžky pracovného času rozdelený na tri časti: 1. Štrukturálny efekt. 2. Rozvoj pracovných režimov pod hranicou kolektívnej normy. 3. Kolektívne skracovanie dĺžky pracovného času. Individuálne formy redukcie pracovného času.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2001: 1-6

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.