Number of the records: 1
Institutional problems of pig meat sector in the Czech Republic
Title Institutional problems of pig meat sector in the Czech Republic Translation Institucionální problémy sektoru vepřového masa v České republice Author info Marie Pourová, Miloslav Pour Author Pourová Marie Co-authors Pour Miloslav Source document Agricultural economics = Zemědělská ekonomika : an international journal = mezinárodní vědecký časopis. Roč. 48, č. 1 (2002), s. 29-35. - Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2002. ISSN 0139-570X Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Czech Republic systematics 636/639 - Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo Keywords mäso * mäsopriemysel * vzťahy dodávateľsko-odberateľské * partneri obchodní * inštitúcia * výroba poľnohospodárska * výskum * Česko Annotation Inštitucionálne problémy v sektore bravčového mäsa v Českej republike. Výskum bol vykonaný v roku 2000 dotazníkovou metódou a metódou rozhovorov s manažérmi jednotlivých organizácií v potravinovom reťazci bravčové mäso. Zistené problémy - inštitucionálny pohľad. URL http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/59189.pdf Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2002: 1-6
article
Number of the records: 1