Number of the records: 1  

Institutional problems of pig meat sector in the Czech Republic

  1. Title Institutional problems of pig meat sector in the Czech Republic
    TranslationInstitucionální problémy sektoru vepřového masa v České republice
    Author infoMarie Pourová, Miloslav Pour
    Author Pourová Marie
    Co-authors Pour Miloslav
    Source document Agricultural economics = Zemědělská ekonomika : an international journal = mezinárodní vědecký časopis. Roč. 48, č. 1 (2002), s. 29-35. - Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2002. ISSN 0139-570X
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    systematics 636/639 - Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo
    Keywords mäso * mäsopriemysel * vzťahy dodávateľsko-odberateľské * partneri obchodní * inštitúcia * výroba poľnohospodárska * výskum * Česko
    AnnotationInštitucionálne problémy v sektore bravčového mäsa v Českej republike. Výskum bol vykonaný v roku 2000 dotazníkovou metódou a metódou rozhovorov s manažérmi jednotlivých organizácií v potravinovom reťazci bravčové mäso. Zistené problémy - inštitucionálny pohľad.
    URL http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/59189.pdf
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2002: 1-6

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.