Number of the records: 1  

Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského mliekarenského a mäsového priemyslu podľa metódy PAM

  1. Title Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského mliekarenského a mäsového priemyslu podľa metódy PAM
    TranslationEvaluation of competitiveness of the Slovak dairy and meat industry based on the PAM method
    Author infoDagmar Matošková, Viera Ižáková, Marianna Blahovics
    Author Matošková Dagmar
    Co-authors Ižáková Viera
    Blahovics Marianna
    Source document Ekonomika poľnohospodárstva = Economics of agriculture. Roč. 2, č. 2 (2002), s. 15-24. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2002. ISSN 1335-6186
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 339.137 - Konkurencia
    Keywords konkurencieschopnosť * priemysel mliekarský * potravinárstvo * ceny trhové * výhody komparatívne * Slovensko
    AnnotationHodnotenie konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych sektorov na základe ukazovateľov komparatívnych výhod a identifikácia dopadu politických opatrení na príjmy, náklady a zisky potravinárskej produkcie, na základe efektov divergencií a koeficientov nominálnej a efektívnej ochrany. Použitie analýzy PAM.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2002: 1-3

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.