Number of the records: 1  

Konkurencieschopnosť slovenského vinárskeho priemyslu

  1. Title Konkurencieschopnosť slovenského vinárskeho priemyslu
    TranslationCompetitiveness of the Slovak wine sector
    Author infoEva Meravá
    Author Meravá Eva
    Source document Ekonomika poľnohospodárstva = Economics of agriculture. Roč. 2, č. 2 (2002), s. 25-28. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2002. ISSN 1335-6186
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 339.137 - Konkurencia
    Keywords konkurencieschopnosť * priemysel vinársky * trh vnútorný * trh zahraničný * Európska únia * výhody komparatívne
    AnnotationHodnotenie konkurencieschopnosti slovenského vinárskeho priemyslu na domácom trhu, na trhoch krajín Európskej únie a krajín CEFTA. Ukazovatele komparatívnych výhod (DCR a PCR) a koeficienty nominálnej ochrany pre vstupy a výstupy (NPCO a NPCI). Použitie analýzy PAM. Výpočet konkurencieschopnosti pomocou ukazovateľa komparatívnych výhod - indexu RCA.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2002: 1-3

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.