Number of the records: 1  

Indicators of Startup in Gastronomy Services

  1. Názov Indicators of Startup in Gastronomy Services
    Preklad názvuUkazovatele start-upov v gastronomických službách
    Autorské údajeRichard Bednár
    Autor Bednár Richard EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Zdrojový dokument Management : science and education. Vol. 4, no. 2 (2015), s. 9-11. - Žilina : Faculty of Management Science and Informatics University of Žilina. ISSN 1338-9777
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 65.011.1 - Politika podnikania. Podniková stratégia
    Heslá start-up * inovácia * inkubátory podnikateľské * technológie nové * služby nevýrobné * gastronómia * modely podnikateľské
    AnotáciaV posledných rokoch rezonuje slovo startup a stáva sa predmetom inovácií, tvorivosti a úspechov. Formálne a neformálne združenia, investičné skupiny, centrá technológií, gastronomické služby. Začínajúce firmy, ktoré priniesli nové trendy do gastronomických služieb v posledných mesiacoch.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE16 01659-001, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF403.9 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.