Number of the records: 1  

Trendy a inovácie v potravinárskom priemysle

  1. Názov Trendy a inovácie v potravinárskom priemysle : diplomová práca
    Autorské údajeZuzana Kolejáková, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová
    Autor Kolejáková Zuzana
    Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2017. - 68 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra896933

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1 MBz IP adresy EU po prihlásení

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.