Number of the records: 1
Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity?
Title Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity? Translation Dvojaká kvalita jedla: negatívna sociálna externalita alebo príležitosť na konkurencieschopnosť? Author info Roberta Sisto, Giustina Pellegrini, Piermichele La Sala Author Sisto Roberta Co-authors Pellegrini Giustina La Sala Piermichele Source document Agricultural economics. Vol. 65, no. 7 (2019), s. 307–313. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2019. ISSN 0139-570X Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Czech Republic Keywords potravinárstvo * Európska únia * práva spotrebiteľské * konkurencieschopnosť * informácie asymetrické Annotation Nové poznatky k téme dvojakej kvality potravín v západnej a strednej či východnej Európe. Asymetrické informácie a prístupy na trhy jednotlivých krajín. Európska legislatíva k tejto téme. Teoretická analýza načrtá aj pozitívne dôsledky v podobe príležitostí pre potravinárske firmy. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Bunches 2019: 7-12
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 394.9 KB publicly available article
Number of the records: 1