Number of the records: 1  

Racionalizácia gastronomickej prevádzky aperitív bar

  1. Title Racionalizácia gastronomickej prevádzky aperitív bar : bakalárska práca
    Author infoKlaudia Vizinová, školiteľ: Roman Staňo
    Author Vizinová Klaudia
    Another authors Staňo Roman (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené
    Issue dataBratislava, 2021. - 48 s.
    Document kindpráce záverečné bakalárske (Bc.)
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    DatabaseZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Call number917231

    File nameSizeTyp prístupu
    Príloha88.3 KBverejne dostupné
    Elektronická verzia práce506.8 KBverejne dostupné

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.