Number of the records: 1
Hygienické zabezpečenie výroby a predaja požívatín
Title Hygienické zabezpečenie výroby a predaja požívatín Author info Ján Ondrejka Author Ondrejka Ján Source document Výživa a zdravie. Roč. 40, č. 9 (1995), s. 177-179 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie Keywords hygiena výživy * potraviny * kontrola * kvalita výrobkov * ochrana zdravia * smernice * Európska únia * dozor štátny * HACCP * legislatíva * Slovensko Annotation Zabezpečenie akosti a zdravotnej bezchybnosti požívatín dvomi spôsobmi: systematickou kontrolou a riadením a ovládaním procesov ich výroby spôsobom, ktorý vylúči vznik zdravotne chybných požívatín. Systémy kontroly hygieny požívatín a ich aplikácia v legislatíve Rady Európy a harmonizácia legislatívy SR s požiadavkami EÚ. Jednotlivé súčasti systému kontroly požívatín označovaného pod názvom HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Database ARTICLES
article
Number of the records: 1