Number of the records: 1  

Od fast foodov k slow foodom

  1. Title Od fast foodov k slow foodom
    Author infoJaroslava Marušková
    Author Marušková Jaroslava
    Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 1, č. Zima 2007 (2007), s. 86-88. - Žilina : Direct press, 2007. ISSN 1337-0545
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords gastronómia * stravovanie spoločné * reštaurácie * zariadenia stravovacie * národ * regióny * turistika * ruch cestovný
    AnnotationMedzinárodné hnutie Slow-food ako protipól k narastajúcej uniformnosti gastronómie. Vzdelávanie verejnosti v oblasti tradičnej národnej a regionálnej gastronómie. Vznik tzv. Archy chutí. Návrat k tradičnej gastronómii. Rozvoj gastroturistiky.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2007: Jar-Zima

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.