Number of the records: 1  

Foodstyling

  1. Title Foodstyling
    Author infoZlatica Kramárová, Dušan Křístek
    Author Kramárová Zlatica (Interwiewer)
    Co-authors Křístek Dušan (Interviewee)
    Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 5, č. jeseň (2011), s. 97-100. - Žilina : Direct press, 2011. ISSN 1337-0545
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords gastronómia * fotografia * reštaurácie * kvalita
    AnnotationRozhovor s tvárou slovenského foodstylingu, fotografom a foodstylistom, Dušanom Křístekom. Kedy vznikol foodstyling. Aký je rozdiel v stylingu jedla na fotenie a na jedenie. Ako by malo vyzerať jedlo na jedálnom lístku alebo na webovej stránke. Vo svete je foodstyling lukratívnou prácou. Trendy a lídri vo foodstylingu. Fotografie jedla by mali zachytávať ducha reštaurácie.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2011: jar-zima

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.