Number of the records: 1  

Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov

  1. Title Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov
    Author infoJ. Jajcay, A. Wunderová, Alica Lacková
    Author Jajcay J.
    Co-authors Wunderová A.
    Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source documentAromatické látky v poživatinách : zborník referátov z 9. celoštátneho sympózia : Banská Bystrica, 28.2.-1.3.1989. S. 95-100. - Bratislava : Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 1989
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Public work categoryScientific works in noticed year-books from home undertakings, home year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE00 01378-001, kópia plného textu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.