Number of the records: 1  

Fortifikácia mäsových výrobkov nenasýtenými mastnými kyselinami

  1. Title Fortifikácia mäsových výrobkov nenasýtenými mastnými kyselinami
    TranslationObogaščenije mjasnych produktov nenasyščennymi žirnymi kislotami,Fortification of meat products by unsaturated fat acids
    Author infoJarmila Hojerová, Alena Wunderová, Zuzana Rokošná, Alica Lacková
    Author Hojerová Jarmila
    Co-authors Wunderová Alena
    Rokošná Zuzana
    Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source documentBulletin potravinárskeho výskumu. Roč. 27 (7), č. 3-4 (1988), s. 449-456. - Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1988. ISSN 0231-9950
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    URLhttp://www.vup.sk/index.php?mainID=2&navID=36&version=1&volume=27&article=123
    Public work categoryScientific titles in home not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE00 01435-001, kópia plného textu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.