Number of the records: 1  

Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy Normy STN EN ISO 22000:2006 A HACCP

  1. Title Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy Normy STN EN ISO 22000:2006 A HACCP
    TranslationFood safety management system according to STN EN ISO 22000:2006 and HACCP
    Author infoMarek Šolc
    Author Šolc Marek
    Source document Manažment v teórii a praxi : online odborný časopis o nových trendoch v manažmente. Roč. 7, č. 3 (2011), s. 64-72. - Košice : Katedra manažmentu PHF EU, 2011. ISSN 1336-7137
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Keywords bezpečnosť potravinová * Európa * Slovensko * normy kvality * prevencia * certifikáty
    AnnotationProblematika potravinovej bezpečnosti v spoločnosti a v dodávateľských reťazcoch. Legislatíva v oblasti potravinovej bezpečnosti. Systémy manažérstva potravinovej bezpečnosti ako sú systém potravinovej bezpečnosti založený na prevencii a systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy STN EN ISO 22000:2006. Výhody, ktoré vyplývajú zo zavedenia systému manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy STN EN ISO 22000:2006.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2011: 3

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.