Number of the records: 1  

Nezvyčajné reštaurácie

  1. Title Nezvyčajné reštaurácie
    Author infoZlatica Kramárová
    Author Kramárová Zlatica
    Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 1-2 (2012), s. 64-69. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords reštaurácie * gastronómia * služby * kreativita
    AnnotationDobré jedlo tvorí základ úspechu reštaurácie. Druhú polovicu tvorí zážitok. Odlíšiť sa, upútať, prekvapiť je hlavný zámer nezvyčajných reštaurácií. Tematické reštaurácie sa stávajú turistickou atrakciou. K takýmto patria: reštaurácia hotela Grotta Palazzese vykrojená do vápencového brala, podmorská reštraurácia v Conrad Hotel Maledivy a ďalšie.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2012: 1-12

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.