Number of the records: 1  

Consumers' perceptions of food risk management quality: Chinese and Korean evaluations

  1. Title Consumers' perceptions of food risk management quality: Chinese and Korean evaluations
    Author infoRenee B. Kim
    Author Kim Renee B.
    Source document Agricultural economics. Vol. 58, no. 1 (2012), pp. 11-20. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2012. ISSN 0139-570X
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Keywords riziko * potraviny * bezpečnosť potravinová * risk management * štúdie * Čína * Kórea
    AnnotationRozdielne vnímanie potravinového rizika spotrebiteľmi a odborníkmi. Význam efektívneho potravinového risk manažmentu. Porovnávacia štúdia prevedená v Číne a Kórei. Metóda, analýza dát, výsledky a diskusia.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2012: 1-6

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF367.3 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.