Number of the records: 1
Čo je Slow food?
Title Čo je Slow food? : opak Fast foodu razí filozofiu pôžitku - jesť a vychutnávať Author info Eva Blažková Author Blažková Eva Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 7-8 (2012), s. 70-73. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Keywords gastronómia * reštaurácie * potraviny * suroviny * výrobky poľnohospodárske * regióny * organizácie * Česko * Slovensko Annotation Hnutie Slow food a jeho filozofia návratu k domácim chutiam, domácim a lokálnym surovinám. Požiadavky na suroviny, ktoré sú určené na prípravu jedál. Ako sa má správať reštaurácia, ktorá chce ísť cestou Slow food. Slow food v praxi na Slovensku a v Čechách. Slow food Pressburg. Slow food Prague. Zaujímavý projekt celosvetového hnutia Slow food - Archa chutí. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2012: 1-12
article
Number of the records: 1