Number of the records: 1  

Udržateľnosť v gastronómii

  1. Title Udržateľnosť v gastronómii
    Parallel titleThe Sustainability in Catering
    Author infoRoman Staňo
    Author Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Source document Vedecké state Obchodnej fakulty 2012 : [zborník]. S. 663-667. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. ISBN 978-80-225-3452-9
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords gastronómia * stravovanie spoločné * zariadenia stravovacie * príprava jedál * stolovanie * potraviny * suroviny * kvalita
    AnnotationFaktory ovplyvňujúce udržateľnosť gastronómie vo vzťahu k životnému prostrediu. Využívanie zdrojov a surovín pre jedlá a nápoje až po finálnu realizáciu produktov gastronómie.
    Public work categoryScientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE12 00820-027, originál dokumentu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.