Number of the records: 1  

Balijská kuchyňa

  1. Title Balijská kuchyňa : za božskú trpezlivosť božské jedlo
    Author infoBarbora Daxner
    Author Daxner Barbora
    Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 9-10 (2012), s. 72-76. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords gastronómia * potraviny * ryža * káva * Indonézia
    AnnotationLokálna kuchyňa na indonézskom ostrove Bali. Čerstvosť ako charakteristický znak balijskej kuchyne. Harmonická kombinácia prísad. Posvätná ryža. Morská kuchyňa. Jedlo ako rituál. Cibetky a čerstvá káva.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2012: 1-12

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.