Number of the records: 1  

Využitie inovácií v reštaurácii Barrique Restaurant & Wine Bar

  1. Title Využitie inovácií v reštaurácii Barrique Restaurant & Wine Bar : diplomová práca
    Author infoMichaela Liďáková, školiteľ: Ľubica Knošková
    Author Liďáková Michaela
    Another authors Knošková Ľubica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Issue dataBratislava, 2013. - 89 s.
    Document kindpráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    DatabaseZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Call number871231

    File nameSizeTyp prístupu
    Príloha1.5 MBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce3 MBz IP adresy EU po prihlásení

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.