Number of the records: 1  

Analýza vývoja odvetvia reštauračných služieb na Slovensku

  1. Title Analýza vývoja odvetvia reštauračných služieb na Slovensku
    Parallel titleAnalysis of the restaurant industry development in Slovakia
    Author infoLinda Síbertová
    Author Síbertová Linda EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Source document Ekonomika, financie a manažment podniku VII. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. [S. 1-8][CD-ROM]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3725-4
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords reštaurácie * služby * Slovensko
    AnnotationPríspevok charakterizuje odvetvie reštauračných služieb na Slovensku, identifikuje v súčasnosti prevládajúce trendy a prostredníctvom vybraných ukazovateľov analyzuje vývoj odvetvia a predpovedá jeho ďalšie smerovanie.
    Public work categoryScientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE13 01509-054, originál dokumentu

    File nameSizeTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti432.6 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.